Festivitate de premiere a sportivilor anului 2012

FESTIVITATE DE PREMIERE A CELOR MAI BUNI SPORTIVI AI ANULUI 2012

Anul acesta am avut cel mai “productiv” an din punct de vedere al rezultatelor pe plan sportiv si din punct de vedere al numarului de participanti la stagii internationale cu mari maestrii, precum sensei Morio Higaonna, sensei Tetsuji Nakamura, sensei Ernie Molyneux, sensei Larsen, sensei Terauchi, Bakies, Yamashiro si lista poate continua pentru ca stagiul din Okinawa a reunit intr-un singur loc toate marile valori ale karateului traditional.

CEL MAI BUNI SPORTIVI AI ANULUI 2012, pentru performantele deosebite obtinute pe plan national si international in anul 2012:

1. DRAGNE FRANCESCA   Dubla  Campioana Mondiala la Kumite Shobu si Kumite WKF, Vice -Campioana Mondiala la kumite echipe, Turcia,  23 -25 martie 2012; Campioana Europeana  la Kumite WKF si Vice-campioana Europeana la Kumite Echipe, Romania, 29 -30 sept 2012; Dubla Campioana Nationala de stil, Goju -Ryu,  la Kata si Kumite, 4 nov. 2012; Campioana Nationala la Karate Interstiluri la Kumite WKF si Vice – Campioana Nationala la Karate Interstiluri, 17 nov.2012, pentru participarea la Gasshuku Rep. Moldova, stagiu coordonat de marele maestru Morio Higaonna si pentru pasiunea cu care se antreneaza alaturi de noi de 11 ani.

2. LAMBREA ANDREI CRISTIAN    Vice -Campion Mondial la Kumite WKF, Turcia, 23 -25 martie 2012; Dublu Campion National de stil, Goju – Ryu la Kata si Kumite, 4 nov. 2012, pentru participarea la Stagiul International World Budo – Sai, Okinawa – Japonia, 4 – 19 iulie 2012, stagiu coordonat de marele maestru MORIO HIGAONNA centura neagra 10 Dan, pentru participarea la Gasshuku Rep. Moldova, 11 – 14 oct. 2012,  stagiu coordonat de marele maestru Morio Higaonna si pentru pasiunea cu care se antreneaza alaturi de noi de 11 ani.

3. COCONETU STEFAN    LOCUL 3 la Campionatele Europene de karate Goju – Ryu, Izvorani – Romania si pentru participarea la Stagiul International World Budo – Sai, Okinawa – Japonia, 4 – 19 iulie 2012 si pentru pasiunea cu care se antreneaza alaturi de noi de 11 ani.

PREMIUL DE EXCELENTA 2012   peerformantele deosebite obtinute pe plan national in anul 2012 

Ghebaru Nicolae, Galatanu Alexandru, Dobrescu Madalina, Seifert Andreea, Cucu Andreea, Buricescu Diana, Iordache Gabriel, Popovici Odhinn, Ditu Razvan, Golumbeanu Mihai, Popa Constantin, Golumbeanu ogdan, Trailescu Ioan, Ilie Razvan si Rizea Andrei.

KARATEKA SENIOR 2012 pentru pasiunea cu care se antreneaza pe latura traditionala a stilului Goju Ryu Okinawa si pentru participara la stagiul international Gasshuku Rep. Moldova, stagiu coordonat de marele maestru Morio Higaonna:   Mitu Florin, Mitu Anca, Seifert Robert, Gheorghe Cristian, Golumbeanu Mihaela, Gavrilescu Adrian si Cucos Corina.

CEA MAI BUNA TEHNICA LA KATA : Vlad Cristian

CEI MAI COMBATIVI SPORTIVI AI ANULUI: Cucu Alexandra si Mihaescu Alexandru

CEA MAI BUN TEHNICA DE BRAT: Cojocaru Andrei

CEA MAI BUNA TEHNICA DE PICIOR: Iordache Eduard, Iordan Cosmin si Rapeanu Mihai

CUPA CONTACT, editia a XI-a

Aceasta competitie, cu traditie, a avut loc duminica, 16 dec. 2012 si a avut un numar foarte mare de participanti care au fost rasplatiti de sponsorii VITABIOTICS, reprezentata prin Dl. LUCIAN PASCU si de firma AECOM, reprezentata prin Dna SEIFERT IOANA,  cu nenumarate premii, astfel incat indiferent de locul obtinut pe podium, sportivii au plecat cu un dar din partea sponsorilor acestei editii. Mii de multumiri tututor sportivilor si parintilor participanti la aceasta competitie pentru atmosfera creata si pentru implicarea in organizarea acestui eveniment.

Multumirile noastre inca o data Dlui LUCIAN PASCU si Dnei IOANA SEIFERT pentru premiile acordate sportivilor participanti la CUPA CONTACT, editia a XI -a.

FELICITARI tuturor castigatorilor.

Nu uitati ! “Ai reusit? Continua! Nu ai reusit? Continua!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.