Cum pot sponsoriza

In cazul in care doriti sa sponsorizati un eveniment organizat de clubul nostru sau sportivii care practica karate de performanta Clubul Contact va va putea oferi in schimb un spatiu pentru reclama firmei dvoastra iar in cazul in care sunteti persoana fizica care activeaza la clubul nostru va vom oferi reduceri privind cursurile de karate, etc.

Companiile din Romania pot redirectiona catre ONG-uri o suma mai mica sau egala cu 20% din impozitul pe profit.

Codul fiscal permite ca, incepand din 2004, firmele sa redirectioneze 20% din impozitul pe profit datorat statului catre un ONG, fara nici o cheltuiala suplimentara. Suma redirectionata trebuie sa fie insa mai mica de 3 la mie din cifra de afaceri.

IMPOZITUL PE PROFIT al oricărei companii poate avea urmatoarea repartizare, conform Codului Fiscal: Extras din codul fiscal Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p) “Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă totalul acestor cheltuieli îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

– Este în limita a 3 la mie din cifra de afaceri.

– Nu depăşeşte mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Va propunem sa redirectionati 80% către stat si 20% catre proiectele “Asociatiei Umanitare Because We Care”, incheind un contract de sponsorizare cu asociatia noastra. SPONSORIZAREA ESTE TOTAL DEDUCTIBILA DIN IMPOZIT DACA SE INCADREAZA IN LIMITELE IMPUSE DE CODUL FISCAL (sa nu fie mai mare 3 % din Cifra de Afaceri, si de 20% din impozit).

De exemplu: Puteti sprijini 1 sau mai multi sportivi privind deplasarea in strainatate la Campionatele Europene sau Mondiale, etc

Sponsorizarile pot fi facute atat de persoane fizice cat si de persoane juridice.

Foarte multi dintre cei care au sprijit evenimentele organizate de clubul nostru sunt iubitori de karate in general dar mai ales iubitori de copii in special.

Daca doriti sa sprijiniti sportul de performanta sau un eveniment organizat de noi va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0723 654 340 sau 0729 820 976

sau ne puteti scrie pe adresa de email: cristianlambrea@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.