Despre noi

Sensei Cristian Lambrea este reprezentantul stilul Goju – Ryu Okinawa ȋn România.

(IOGKF – International Okinawan Goju –Ryu Karate Federation).

IOGKF este cea mai mare federaţie de karate din lume (formatǎ din aprox. 60 de ţǎri) şi este condusǎ de către marele maestru Morio Higaonna – centură neagrǎ 10 Dan.

Clubul Contact a fost înfiinţat în anul 1991 de cǎtre sensei Cristian Lambrea – centurǎ neagrǎ 3 Dan Goju – Ryu Okinawa, 4 Dan Karate – Do, 4 Dan WKF  şi are ca obiectiv de activitate promovarea karate-ului şi descoperirea tinerelor talente, precum şi practicarea pentru ȋmbunǎtǎţirea şi menţirea sǎnǎtaţii.

Anual cei mai buni sportivi ai clubului nostru participa la campionate mondiale, europene, nationale de stil si interstiluri.

Antrenamentele se desfasoara pe grupe in functie de varsta si nivel de pregatire, incepatori si avansati. La salile 117 si 280 avem si grupe pentru adulti care pot studia latura traditionala a stilului Goju – Ryu Okinawa.

Anual sensei Cristian si Adriana Lambrea participa la numeroase stagii internationale in vederea pregatirii continue si a actualizarii informatiilor.

Clubul Contact este afiliat la urmǎtoarele federaţii: IOGKF, WKF (World Karate Federation), EGKF (European Goju – Ryu Karate Federation), Balcanic Federation, FRK ( Federatia Romana de Karate).

Va asteptam sa va inscrieti in marea familie a Clubului Contact. Inscrierile le puteti face direct in zilele si orele de antrenament ( prezentate la sectiunea Program ) sau telefon: 0723 654 340 sau 0729 820 976; E-mail: lambreadriana@yahoo.com; cristianlambrea@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.